Missie Cline

Cline: Communicatie online

Ik wil mensen bestaansrecht geven als toegevoegde waarde voor de maatschappij. Daarom help ik  organisatieadviesbureaus die dat nastreven met hun communicatie online. Zo geef ik je een instrument om anderen een stem te geven. Míjn instrument is het verhaal. Ze noemen mij ook wel de #verhalennerd.

Profielfoto ImagePeople

Caroline D. van Wijk

Ik ben Caroline D. van Wijk, kortweg Cline. Jouw hoofdredactie. Zodat jij er niet meer over na hoeft te denken.

Nieuwsgierig naar wat een mens drijft, hoe een mens de omgeving ervaart en vooral naar jouw verhaal. In het bijzonder in je rol als adviseur van een adviesbureau, zij het in organisatieadvies, IT of techniek. Ik sla graag de brug naar de doelgroep.

Menselijke missie

Ik geloof dat mensen samen het bedrijf maken waar vanuit ze werken. Ik geloof dat mensen de wereld vormen. Ik geloof dat alleen een onderneming die waarde hecht aan haar mensen, waarde kan toevoegen aan de economie als basis van een gezonde samenleving. Ik werk samen met mensen die in mijn missie geloven en in wie ik geloof. Die samenwerking is altijd duurzaam, maar niet vast. Ik zoek daarin ook diversiteit, zowel in achtergrond en cultuur, als in vaardigheden.

De betrokken onderneming

Ik geloof dat een onderneming die haar mensen waardeert en dat laat zien, in staat is om een oprechte en authentieke relatie aan te gaan met haar klanten. Op basis daarvan kan ze haar klanten waarde bieden. De ondernemer die de medewerkers betrekt in haar strategie en communicatie toont lef, initiatief en waardering. Essentiële factoren voor de missie van een gezond bedrijf. Daarom vind ik dat jij je kennis moet delen. Bedrijven die daar genoeg aan hebben, zijn geen opdrachtgevers. Maar je trekt zo wel opdrachtgevers die dat zien als bewijs van de kennis en kunde van je consultants. Om het goede voorbeeld te geven: ik help één van de 2 miljoen voormalig laaggeletterden Koos Vervoort met zijn website Koos’ Uitdaging.

Duurzaamheid

Ik geloof in mensen, verhalen en de toekomst. Verhalen gaan altijd over mensen. Mensen in verandering. Een nieuwe toekomst, maar wel een duurzame alsjeblieft. Duurzaamheid is geen sticker met sterren op voorverpakt varkensvlees. Duurzaam gaat over de houdbaarheid van onze planeet. De houdbaarheid van onze maatschappij en de continuïteit van de bedrijven en organisaties daarin. Over de relaties tussen mensen. Ik heb ervaren dat je mensen altijd weer tegenkomt. Soms in een andere gedaante, maar alles wat je geeft, veroorzaakt en achterlaat bij mensen krijg je weer terug. En ja, dan heb je het al gauw over communicatie.

missie Cline EarheartCommunicatie

Consultants weten maar al te goed hoe cruciaal communicatie is. De timing, de toon, de look & feel. Communicatie bij veranderingen moet helder zijn, open, geloofwaardig, authentiek.

Het is mijn missie om jou daar een goed verhaal voor te geven. Een toekomstverhaal, een overtuigend verhaal of een verhaal met een boodschap. Zolang jij oprecht bent, wil ik je verhaal vertellen.

Opleiding en ervaring

Met een bul van de TU Delft, 32 jaar projectervaring, 5 jaar leidinggevende ervaring, 5 jaar ervaring in de (IT-)consultancy, 14 jaar ervaring als schrijver, bijna 5 jaar als blogger en ondernemer heb ik aan alle kanten van de tafel gezeten. Ik versta al die talen. Enfin, dat kun je ook vinden op LinkedIn. Maar eerst luister ik naar jouw verhaal.

In de aanloop naar mijn bedrijf heb ik tweeënhalve roman geschreven. De eerste, Geen regen van betekenis, heeft mijn voormalige werkgever organisatieadviesbureau Pentascope zelfs uitgegeven in een oplage van 4.000. Naast mijn bedrijf schrijf ik nu alleen nog korte verhalen, liefst met een donker randje, soms macaber.

Totaalpakket

Ik werk samen met vormgevers, illustratoren, fotografen, webbouwers, SEO-specialisten, schrijvers, bedrijfsadviseurs, organisatieadviseurs, financieel experts en alle ondernemers die denken dat ze een concurrent van me zijn.

Caroline D. privé

Ik ben Caroline D. van Wijk (1964). Dochter, geliefde, moeder, vriendin, student, werknemer, leidinggevende, consultant, IT’er, techneut, schrijver en liefhebber. Cline voor vrienden. Thuis heb ik een kleine onderneming met mijn lief René (1963) en onze zoon Wolf (1999). We houden van duiken, muziek maken en luisteren, lekker eten, goede films, onze vrienden en van elkaar. Ik fiets nog jaarlijks in de Ardennen met mijn vader (1933) en app dagelijks met mijn moeder (geheim). Verder interesseer ik mij in de werking van het mensenlijk brein, filosofie, natuurkunde en geschiedenis, in het bijzonder hoe de mens daardoorheen beweegt. Mijn persoonlijke missie heeft de vorm van een vroedvrouw: jou te helpen je verhaal te vertellen.

Neem nu contact op