De grootste valkuil van zakelijk bloggers

Wat is de grootste valkuil van zakelijk bloggers? Ik vertel het je in 50 seconden in deze video:

Janneke van Heugten van Vaker In De Media (VIDM) heeft deze video voor mij gemaakt. Voor VIDM geef ik op 29 januari 2019 en 11 april 2019 een workshop bloggen, beide in Delft.

Wil je nu persoonlijk advies wat dit voor jouw zakelijke blog betekent? Neem dan meteen contact op: https://clinekennisdelen.nl/contact-met-cline/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ClineKennisdelen gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Klik voor akkoord. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring te geven. Ik verzamel anonieme gegevens met Google Analytics om te zien hoe mijn website functioneert en welke blogartikelen populair zijn. Daarin zit wel je volledige IP-adres, maar ik deel zo min mogelijk gegevens met Google en heb alles uitgevinkt. Ik volg je gedrag op mijn website niet persoonlijk. Mijn privacyverklaring staat onder Contact: https://clinekennisdelen.nl/contact-met-cline/Als je deze website blijft gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op 'Akkoord' hieronder, ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten