Contact met Cline Communicatie online

Contact 

Caroline D. van Wijk
06 484 11 065
Skype: clinekennisdelen
C@ClineKennisDelen.nl
Voorstraat 68 2611 JS Delft

Volg Cline op social media:
LinkedIn_logo_initialstwitterfb_icon_325x325

 

KvK 54544378

Neem nu contact op

Neem met mij contact op voor een stappenplan.Neem met mij contact op voor een kennismakingsblog
Je zit nergens aan vast!Stuur dan ook maar meteen die infographic en de mailing met elke 2 weken een goed artikel

 

contact

Kleine lettertjes

Doe ik niet aan. Ik werk liever met het touwtje uit de brievenbus. In principe werk ik op basis van vertrouwen en wanneer dat spaak loopt zijn dit mijn Algemene voorwaarden. Voor 2018 nog maar twee A4’tjes in een elfpuntsletter. Heel begrijpelijk en soms zelfs grappig. Zelf geschreven en juridisch waterdicht. Juridische kennis is er namelijk niet om te verhullen achter ingewikkelde formules, maar om te delen. Nu jij weer.

Beeld

Foto’s op deze website zijn van Marjoleine Droog (workshops) en Suzanne Liem (mijn portretfoto). Overige foto’s komen uit mijn familiealbum of zijn rechtenvrij van Pixabay. Getoonde personen hebben toestemming verleend, voor zover ik hen kon achterhalen. Herken je iemand die mogelijk geen toestemming heeft verleend? Laat het dan weten in het contactformulier hierboven.

Blogbijbel

In 2012 schreef ik de Blogbijbel. Daar houd ik een website over bij, uiteraard ook met blog. In die blog staan eindeloos veel tips voor de enthousiaste blogger. Wil je het liever systematisch, met meer dan honderd oefeningen in een fijne map? Heb ik voor je. Volg je het liever online? Ook de e-boekversie is beschikbaar. Ga naar de website Blogbijbel.nl. Intussen werk ik aan een volgende completere versie voor adviesbureaus. Die moet in 2018 uitkomen.

Clineschrijft: puur tekst en techniek

Hoef je al dat gedoe eromheen niet? Wil je gewoon rechttoe-rechtaan een goede tekst voor je website, rapport, mailing of verslag? Wil je een verhaal waarmee je jouw boodschap overbrengt of om je jaarverslag te illustreren? Doe ik óók. Kijk maar op Clineschrijft.

Contact begint met luisteren

Het is dus niet de bedoeling dat ik heel veel vertel op deze pagina. Maar omdat Google het belangrijk vindt dat ik heel veel informatie plaats, eisen zij minimaal 300 woorden, liefst ruim 400.

Nu je hier toch bent, kan ik je net zo goed een tip geven. Als jij contact wilt met jouw doelgroep, begin dan met luisteren. Stephen Covey noemt dat in Eigenschap 5 van The 7 Habits: Seek first to understand, then to be understood. Het maakt contact zoveel gemakkelijker. Je kunt het op je website bijvoorbeeld hebben over de onderwerpen die jouw doelgroep bezighouden. Je kunt hun aspiratie en hun wensen aanspreken. Je kunt het probleem belichten van de kant die zij herkennen. Je kunt de insteek kiezen van de oplossing die zij zoeken, ook al is dat niet altijd de juiste. Je kunt inhaken op de urgentie die zij ervaren. En je kunt de resultaten benoemen die zij zoeken.

Hierin geldt nog meer dan anders: assumption is the mother of all fuckups. Vraag dus, voordat je aanneemt dat jouw doelgroep jouw verhaal deelt. Zoals Ford met zoveel woorden zei: ‘Niemand wilde een auto. Als ik ze in 1898 gevraagd had wat ze wilden hebben, hadden ze om een sneller paard gevraagd.’ Begin dus bij het paard.

Meer tips? Kies uit de laatste berichten hieronder.