Werkwijze van Cline is maatwerk

Jouw content – mijn deskundigheid

Het gaat natuurlijk om jou en je consultants. Dus de inhoud kun je niet uitbesteden. Maar dat hoeft niet te betekenen dat jij overal achteraan moet en dat je consultants moeten zweten op een tekst die uiteindelijk te vakinhoudelijk is voor je doelgroep. Jij zet de lijn uit, ik zorg voor continuïteit en structuur. Als je wil interview ik je consultants of klanten. Originele content, pakkend verwoord.

Je krijgt opdrachten uit persoonlijke relaties

Adviesbureaus verkopen niet online. Hooguit trainingen. Je moet het hebben van het persoonlijke contact. Natuurlijk. Je online communicatie is niet meer dan de rivier onder de boot van die relatie. Die is er namelijk altijd en die stroomt altijd de goede kant uit: naar een zee van opdrachten. Soms verlies je klanten uit het oog, maar online communicatie onderhoudt het contact. Houdt je bureau top of mind. Zelfs als jij die oude klant vergeten bent.

Maatwerk is mijn werkwijze

Jij wilt continuïteit met een website die bijdraagt aan je bedrijfsdoel, de basis is van je marketing en acquisitie actief ondersteunt? Ik begin met een vergelijking van je website met de branche en neem je een kort interview af.

Op basis daarvan geef ik je advies hoe jij van je website een actief productiemiddel kunt maken met de inspanning en investering die je er nu al aan besteedt. Jij bepaalt wat je het eerst wilt aanpakken en wat helemaal niet. Jij bepaalt wat je zelf doet, wat je intern belegt en wat je aan je huidige leveranciers uitbesteedt. Jij bepaalt wat ik voor je kan doen. Je maakt daarbij keuze uit de verschillende opties van mijn pakketten. Elke keuze die je daarin bewust doet is goed. Ook als het recht tegen mijn advies ingaat. Het blijft jouw website. 
werkwijze

Samenwerken

Mijn werkwijze bevat noodzakelijk een samenwerking met je consultants; zij hebben de vakkennis die op de website moet staan en zij vertegenwoordigen je bureau. Zij leveren dus de content van al je webteksten en eventuele schema’s en grafieken. Of ze die ook uitwerken en wat mijn aandeel precies is, dat bepalen we samen.

Continuïteit

Continue aandacht van je opdrachtgevers vraagt blijvende aandacht voor je website. Onderdeel van een pakket is daarom altijd enige vorm van begeleiding voor het regelmatig schrijven, plaatsen en delen van artikelen.

Vergelijk nu je website

Prijs

Omdat alles wat ik doe maatwerk is, heb ik geen vaste prijs. Ik vraag zeker geen vast bedrag per woord, omdat het vaak de kunst is om met webteksten zo veel mogelijk te zeggen in zo min mogelijk woorden. Een kortere tekst kost vaak meer tijd en inspanning dan een langere en is daarom zeker niet altijd goedkoper. Ook wat je aanlevert en de inspanning die ik daarvoor moet verrichten verschilt. Bij voorkeur spreek ik wel een vaste prijs af en geen uurprijs, zodat jij en ik allebei weten waar we aan toe zijn.

 

Reageren is niet mogelijk